Om oss

Erfaring og kvalitet du kan stole på.

Hvem er vi?

Bellingmo & Storås Oljeservice ble etablert i 2014 gjennom en sammenslåing av Brødrene Storås Transport AS og Bellingmo Transport AS, to selskaper med lang erfaring i oljebransjen. Vårt mål er å levere pålitelige og profesjonelle tjenester innen drivstoff, kjemi og smøremidler til våre kunder i Sør-Trøndelag og deler av Nordmøre. 

Historie og erfaring

Med røtter tilbake til 1972 og 1987, har Bellingmo Transport og Brødrene Storås Transport vært involvert i flere merkeskifter, fra OK via Norol og Statoil til Circle K. I dag er vi en stolt Circle K-partner og opererer fra vårt kontor på Circle K sitt tankanlegg i Trondheim.

Vårt team

Vi er et dedikert team på fire ansatte som opererer tre tankbiler. Vår erfaring og kompetanse gjør oss i stand til å levere de beste løsningene for våre kunder innen drivstoff, kjemi og smøremidler. Vi selger også drivstofftanker fra Vera Tank AS for sikker og praktisk lagring av drivstoff.

Vårt engasjement

Vi er opptatt av å levere høykvalitetsprodukter og tjenester til våre kunder, samtidig som vi tar hensyn til helse, miljø og sikkerhet (HMS). Gjennom et omfattende internkontroll-system jobber vi kontinuerlig med å redusere miljøpåvirkningen og sikre en trygg arbeidsplass for våre ansatte og kunder.

Kontakt oss